Blog

De beste neuzendokter via internet

Om de juiste dokter te vinden was het vroeger simpel. Je referentiekader beperkte zich tot je huisarts, een familielid of vriend(in) met persoonlijke ervaring.

Nu type je in jouw “search engine”, neuscorrectie, neusoperatie of rhinoplastiek en krijg je een zee van informatie via websites van klinieken, individuele artsen en forums. Bovenaan vaak de klinieken die de searchmachines betalen. Verder specifieke sites voor cosmetische ingrepen, zoals www.ietsmooier.nl en www.kliniekervaringen.nl etc.

Op deze websites worden klinieken en artsen beoordeeld met 0 tot 5 sterren en cijfers van 1 tot 10. Net zo als restaurants en web shops. Een zee van informatie, goedkope aanbiedingen en dat voor een uiterst serieuze behandeling.

Uiteindelijk wil je graag bij een arts komen die ervaren is, in een gerenommeerde kliniek werkt en het merendeel positieve reacties heeft. Probeer als patiënt zo breed mogelijk op verschillende sites kritisch te kijken en vergeet niet dat de huisarts als referentiekader een belangrijke rol kan spelen.
Samenvattend is mijn advies:

  1. Selecteer een arts met ruime ervaring in de neuschirurgie met overwegend positieve reacties op verscheidene internet sites. Men zegt wel dat neuschirurgie de moeilijkste ingreep is van de aangezichtschirurgie.
  2. Selecteer een goede kliniek met moderne faciliteiten en ervaren anesthesisten.
  3. Ga niet af op voordelige aanbiedingen. “Je koopt geen jurk in de uitverkoop”, die je kan omruilen als deze niet bevalt.
  4. Laat je goed informeren over de operatie en de nazorg.

Naast informatie op internet is een uitgebreid consult met de arts, waar ook mogelijke complicaties aan de orde komen, van groot belang.
Ter illustratie enkele praktische filmpjes die ik op YouTube heb gezet:
overzicht blog

Contact

Stuur ons een e-mail: nolsttrenite@gmail.com


Of gebruik ons contactformulier.


Zodra we uw bericht ontvangen neemt ons team zo spoedig mogelijk contact met u op(via e-mail).
Met vriendelijke groet,

Prof. Dr. Gilbert Nolst Trenité.

© 2007-2024 Uitgever: Prof. Dr. Gilbert Nolst Trenité. All rights reserved.